O Nama

AMAROK je preduze─çe koje se bavi proizvodnjom, distribucijom i ugradnjom PVC panela i vrata, izgradnjom monta┼żnih ku─ça i objekata, kao i proizvodnjom i ugradnjom SIP panela. Preduze─çe je osnovano 2013. godine i u slede─çe 3 godine smo se bavili snabdevanjem i distribucijom PVC panela u ┼íirokom obimu. Do 2016. godine AMAROK je snabdevao oko 40% regionalnog tr┼żi┼íta PVC panelima.

Od 2016. se kao preduze─çe fokusiramo na usavr┼íavanje proizvodnje kao i na pro┼íirenje spektra proizvoda. U cilju izlaska na ve─çe tr┼żi┼íte, aktivno radimo na unapre─Ĺenju dizajna i gra─Ĺevinskih metoda. Tako─Ĺe radimo na usavr┼íavanju rada sa SIP tehnologijom, kao jednom od najboljih i najprimenjivijih tehnologija u gra─Ĺevinarstvu.

Na┼í cilj je pru┼żanje dostupnog i povoljnog na─Źina gradnje, bez kompromisa u kvalitetu. ┼Żelimo da pru┼żimo jedinstven dizajn kao i ┼íiroku ponudu modela vrata i ukrasnih panela. Tako─Ĺe, ┼żelimo da podignemo standard u oblasti izgradnje i monta┼że gotovih ku─ça. Na┼í kona─Źan cilj je pouzdan proizvod i zadovoljna mu┼íterija i zbog toga konstantno radimo na samounapre─Ĺenju.

Vrati se na po─Źetnu stranicu