U kojoj formi možete naručiti SIP panele?

AMAROK pruža velik asortiman različitih formata SIP panela koje možete da naručite. Osnovna ponuda se sastoji od četiri različite vrste SIP panela.

XPS OSB SIP Paneli - Paneli sa istisnutim penastim jezgrom EPS OSB SIP Paneli - Paneli sa proširenim penastim jezgrom XPS MgO SIP Paneli - Paneli sa istisnutim penastim jezgrom i sa stranicama od magnezijum oksida EPS MgO SIP Paneli - Paneli sa proširenim penastim jezgrom i sa stranicama od magnezijum oksida

Naša ponuda takođe obuhvata proizvodnju i distribuciju panela bez obrade, ali kod nas takođe možete naručiti i obrađene panele. Panele možete naručiti obrađene “Scooping” tehnikom, isečene na specifične mere i po konkretnim specifikacijama, spremne za montažu. Pored proizvodnje i distribucije, takođe nudimo i usluge montaže panela.

Nudimo različite vrste obrade i prilagođavanja panela, i uvek smo otvoreni za dogovor. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica oko konkretnih formi i opcija koje nudimo, slobodno nas kontaktirajte, i potrudićemo se da razjasnimo sve nejasnoće.

Vrati se na početnu stranicu